Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex dagar senare.

Förblindad

av lögner.



Förtrollad

av förälskelse.



Förtvivlad

av saknad.



Förfalld

av utamattning.





Övriga genrer av cnne.
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-02-26 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.