Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns värdefulla saker i livet


Den lilla flickan




En liten flicka
Längtan

En liten flicka
Skuld

En liten flicka
Tvång

En liten flicka
Bakbunden
Slagen
Förstörd

En trasig docka
Slängd




Fri vers av stronza
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-26 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver väldigt bra.
Gillar ditt sätt och skriva:)
2014-10-21

  Jan Linderoth
Skrämmande bild, men så jävla fint målad!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar