Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Som Rapunzel och Snövit\"

Likt Rapunzel med sitt långa hår,
har jag levt mina år.
Sittandes i sitt torn.
Avskärmad från all verklighet.

Levt i en dröm,
likt Snövit i sin sömn.
Ovetande om världen runt omkring,
inte vaknat för någonting.

En prins kom fram till min bädd.
Han väckte mej från min sömn.
Då blev jag plötsligt rädd.
För världen var inte någon dröm.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-02-27 17:47



Bookmark and Share


  utstött
Den mest fantastiska och vackraste dikt du skrivit, alla katagorier. Jag ryser, helt underbar!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP