Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

Du står där
Omedveten om att jag ser dig
Något osäkert över din blick
när den sveper genom rummet
Så det där snabba leendet
när dina ögon möter mina





Fri vers av ÅsaLena
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-02-27 21:21



Bookmark and Share


  Howlit
Möten... då tiden står stilla en sekund, eller två. Vilken härlig känsla =)
2007-03-07

    Sony
Häftig känsla när man vet att \"det är jag som utlöste det där leendet fullt av kärlek\"
2007-02-28

  Söder
En härlig känsla, i ett sådant ögonblick...
2007-02-27

  Lilla My* VIP
Härligt livsbejakande ögonblick**
2007-02-27

  Madicken1978
Fin!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena