Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång varje tecken kommer när


Blott ena ögat fuktades

märkligt nog

som om känslan tuktades

och hastigt dog


Hur många tårar har jag kvar

att för svunna tider fälla?

Räknas det kanske i antal dar

innan kärlek upphör att gälla?


Förälskelse

passion

hjärtats explosion


Avsked

separation

ödets destination


Bortom räddning själen är

när man håller någon kär








Fri vers av Håkan Tendell
Läst 626 gånger
Publicerad 2007-02-27 23:19



Bookmark and Share


  ellah
underbart flyt i denna! sorgligt och sann, men den fick mej att le!
2007-09-04

    M
Ja bortom allt vett och sans. Kanonflyt, följer texten inuti och med mina ögon. Life is a rolercoster....Flytet här var suveränt!
2007-03-03

  Glitteringly
:O
du är efterlängtad, likaså din rytm, dina glittriga rim och den djupa äktheten från hjärtat. tack!
2007-02-28

  Madicken1978
Fint skriven dikt!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Tendell
Håkan Tendell