Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förtvivlad filosofs olösta fråga.


Finns, fanns

idéer som inte blir blev genomförda?

 

husplaner som inte blir blev byggda?

 

löften som inte blir blev uppfyllda.

 

 

Finns, fanns

ord som inte blir blev sagda.

 

dikter som inte blir blev skrivna.

 

kärlek som inte blir blev besvarad.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-02-28 11:13



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oj, ibland är det jobbigt att vara filosof!
Men sluta aldrig hoppas o imorgon är alltid en ny dag**
2007-03-01

    EN GLIdAre
1. Kan dyka upp igen.
2. I en dröm kanske.
3. Borde de göra, men det är nog sveket som överlever, tyvärr.
4. Tills du dör är de kvar inom dig, sen...
5. Får vi aldrig läsa iaf.
6. Finns kvar...
2007-02-28

    Lindizz
mycket bra beskrivet känner en förtvivlan i denna text ...du förmedlar känslan i ord så strakt...bra!!
2007-02-28

  Stardust VIP
Eviga frågor. Som fanns. Som finns.
2007-02-28

    sunnanvind
Ett tillstånd nog kan tillskrivas många av oss...
Men likväl fortsätter man att planera och hoppas!
Bra diktat!
2007-02-28

  Cris
hm.. dessa frågor kan väcka förtvivlan
och absolut mest den sista
och även ord som inte blev sagda..
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf