Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantstött

Så länge du inte tar min hand
och säger Kom !
kommer jag inte
Om du inte säger de där
förlösande orden
som skulle kunna förändra
Gör jag ingenting ...


Mina ögon har blivit grumliga
Jag ser dig inte lika
tydligt längre
Min blick ser bortom dig ...
Bort ifrån smärta och elände !
Jag förväntar mig inte
någonting längre ...
Vill bara ha lugn och ro !


Låta mina ögon sköljas i rent
vatten från en källa
klarare än allt ...
Tror jag doppar mitt
hjärta också !
Det har blivit så solkigt
kantstött och nött ...




Fri vers av sunnanvind
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-02-28 12:33



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Bookmarkt, Tar det med mig, känner igen mig. Tack
2007-04-02

  Eddy Norest
Fin allegori med källan! Dikten tappar lite fokus bara genom den första strofen. Korta ner kanske?

Jag ser dig inte lika
tydligt längre
Mina ögon har blivit grumliga
Låta mina ögon sköljas i rent
vatten från en källa

Tror jag doppar mitt
hjärta också !
Det har blivit så solkigt
kantstött och nött ...
2007-03-02

  issac.a.m
vackert vännen som ett brev rakt in i hjärtat
otroligt vackert.....innerligt
2007-03-02

  devilsangel
Förstår precis vad du menar! Rensa ut bland skräpet säjer jag bara ;) Tack för dina underbara texter gumman
2007-03-01

    Bim
Den här gick direkt till hjärtat.Hälsn.Bim
2007-02-28

  Gawain VIP
Den här dikten tilltalar mig starkt, den vibrerar av något som gör mig glad!

\"Låta mina ögon sköljas i rent
vatten från en källa
klarare än allt ...
Tror jag doppar mitt
hjärta också !\"

Rader som verkligen skriker av kärlek och tillförsikt..
2007-02-28

  Lars Granlöf
o jag förstår.
Önskar jag hade den tjurigheten också.
Den klär.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind