Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter disskusion på färjenäs cafe dök dessa tankar upp


Kommentera mera?

Rädslan för utanförskap

att den är så stor?

 

Vad är än en kommentar värd av negativa ord?

Vem är den som kritiserar?
Vilken rätt ger du den personen att ifrågasätta delar av ditt liv,
din själ ?

 

Kanske söker du utveckling
Vilken utveckling leder till din själ?

 

Skriv från kärlek, känslan

Jag kan rätta dina stavfel
ge dig mina bilder

Men dina ord är bara dina
Värdet av dem är du
Vem ger du rätt att säga ditt värde?

Skriv av känslan och den skriver genom dig

 

Konstruktiv kritik är än bara ord av en annan människas värde

Värdesätt dina ord
ta betalt och sälj inte ut din själ för negativ kritik




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-02-28 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson