Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppmaning


Dansa, Kvinnor!

Dansa kvinnor

Dansa!

följ med i rytmen av universums puls och känn dess kraft

 

Ni Gudinnor

Ni Vildkvinnor

 

Styrka är Ni

Visa den!

 

Dansa med kosmos

Ni är allt!

 

Gaias andetag och universums puls
det är ni

Dansa!




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-02-28 12:56



Bookmark and Share


  glittertindra
att hänge sig... :) det är konsten... :)
2007-04-02

  Mikael Lövkvist
Ja!
2007-03-12

    Lena Nilsson
Jomenvisst, det är ju fredagkväll ikväll dessutom. Ska kanske strunta i att bjuda upp ikväll och bara dansa...
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson