Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sanna jag

 

Storheten fyller mig till max

Solen är mitt inre

Flödar genom huden och jag lyser som en supernova

Bländar världen av allt som är mitt sanna jag

 

Lyckan är gjord

Lyckan är jag




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-02-28 13:06



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Känns som en dikt som bör läsas mitt på dan i starkaste solljuset.
2007-03-13

  Mikael Lövkvist
Vackert. Njut av din upplysning, min vän.
2007-03-12

  Gawain VIP
Stort, mycket stort. Oändligt vore för litet...

Din dikt skvallrar om en människa som ser. En varelse med rymder av känsla för miraklet livet. Jag känner igen mig och skriver under med färgen av mitt blod..

Väldigt fint!
2007-03-05

  Söder
Lysande! En härlig dikt av insikt och ljus.
2007-02-28

  Jack E. Gladh VIP
Tror du har hamnat på en tråd i det kosmiska kärleksnätverket.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson