Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sweet misery


Vi var älskade i sömnen



jag hoppades att morgonen
skulle vakna lycklig
att stjärnorna skulle vänta
vid korsningen och kyssa
läpparna glittriga igen

jag ville så gärna somna i
olika famnar och veta att din
alltid skulle vänta på mig tills
sista gatlyset slocknat

för hjärtat vill inte
släppa minnen
som fortfarande älskar

det vore som att
kväva alla drömmar
och längta efter mirakel
utan att veta om de
någonsin inträffar

så därför hoppas jag
tills världen inte har
något annat val



än att ge stjärnorna





en sista kyss
















Övriga genrer av sötsnö
Läst 525 gånger
Publicerad 2007-02-28 16:11



Bookmark and Share


    aldrignågot
den här blir ett bokmärke. helt klart!
2007-03-02

  Jojo
det här var vackert
2007-03-02

  Emzie
JätteFint skrivet !
2007-03-02

  kanske
Underbart fint.
2007-03-02

    Oprofessionell
denna bokmärks vännen!
2007-03-01

    3_miles_high
Superfin!

Det här är ett nytt bokmärke. :)
2007-03-01

  devilsangel
Yes! Du har gjort det igen. Helt underbart berörande och vackert. Nej, drömmarna får man aldrig kväva, och vänta på ett mirakel man aldrig vet om det inträffar. Härligt!! Love it!!
2007-03-01

  Fidde J
Jättefint skrivet!
/F
2007-03-01

    Wewill
jätte fiiiiint :D
2007-02-28

  *Camilla*
Vacker, rakt igenom:)
2007-02-28

  sockerspöket
\"för hjärtat vill inte
släppa minnen
som fortfarande älskar\"

Fångade mig verkligen..

fint språk med underbart flyt och vackra formuleringar!
2007-02-28

  Mackan
underbart språk
berör och förför
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö