Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet ingenting egentligen.


Ditt liv vaknade på fel sida.

Mörkret står troget bredvid dig
Skymmer din sikt
Och fördunklar din närvaro

Ditt liv vaknade nog på fel sida
Och fick med sig fler motgångar
Än medgångar

Och du är nog ganska vilsen
Kan inte hitta den rätta dörren
Testar och testar

Men tar alltid fel




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-28 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie