Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som ett litet gensvar till j.linderoths \"de outsagda komplimangernas skog\"


Min granskog är


Min granskog är
mörk
och tät

och grön.
Det är inte förrän man
kommer helt nära

nära,

man upptäcker dem

där de hänger,
glittrande
pinglande,
som små spektra av
ljus och färg.

De outtalade komplimangerna





Fri vers av stronza
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-02-28 22:41



Bookmark and Share


  wayward - taiga
fem -

små tysta gläns singlar ner mellan dina grenar

:) fin skog
2007-03-13

  stronza
Sedär nu är jag uppe i tre kommentarer inte illa. Jag är verkligen populär.
2007-02-28

  Jan Linderoth
Okej, skriver om. Jag är verkligen avundsjuk på hur du skriver utan att babbla för mycket. Få men exakta klara ord. Imponerande!
2007-02-28

  Jan Linderoth
Javisst. Den finns nog! Skönt skrivet, tjejen.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar