Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så här när man ligger på natten och gråter, nyss lagt på luren med sin älskade, lr ja.. sin f



someday i am gonna find someone that loves me more than mother does.

I hope.




Fri vers av L.I.E
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-28 23:11



Bookmark and Share


  ordterroristen
titeln, ja *pust* ensamma
drar sig verkligen till Poe ..

/osse.
2007-05-13

  Mangal VIP
Suck... Fint fångat!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

L.I.E