Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den du älskar - släpp den fri


Välmening

Om du för alltid, barnet ditt bär
Kommer musklerna dennes förtvina
Utvecklas kan ej, sinnet för balans
Nekas fäste görs ock motoriken

Långt värre-
Utebliven längtan och lust
efter att på eget bevåg explorera
Att under nyfikenhetens hissade flagg-
utav vilja med iver flanera

Välmenad tanke
tog björntjänsts gestalt
Triggade oanat driv

Rytmiska hjärtslag
Jag ser, barnet andas
Men säg mig - Ser du nåt liv?




Fri vers av Nysdagmus
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-03-01 00:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En funderbar text på ett underbart språk...
2018-02-04

    Vilhelm Backman
Mycket läsvärd text.
Fin text med mycket aktuellt ämne. Texten bygger bra och avslutas med starkt känslomässig tryck.
Bra jobbat/Vilhelm
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nysdagmus
Nysdagmus