Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsidan

 

 

Känslans vind

torkar din

kind

 

Blåser bort

tåren

Omfamnar

välkomnar

våren

 

Nöter bort snön

som kyler

ner

Öppnar dina ögon

och ler

 

När du åter

solen

ser 




Fri vers av nettizen
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:05



Bookmark and Share


  glittertindra
Tänk solen kan torka bort det mesta... :)
2007-03-02

  Thommy
Jaså, du har också tröttnat på vintern, jag med, en fin text som värmer har du skrivit iallafall
2007-03-01

  Söder
Vackert... Härligt blir det att åter få känna solens värme... Längtar.
2007-03-01

    Lindizz
underbart...ger hopp så det bara strålar värme...*ler
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen