Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FuckYou

Den smärta du gav mej va inte go , den smärta du gav mej vara bara ond !
Jag har älskat dej så länge jag kan minnas , men nu ..
Nu fick jag veta att du inte riktigt var den jag vill ha !!
Du lämna mej i den kalla mörka värld ...
Jag trodde du skulle seja
- Jag älskar dej !
men de ända jag fick höra var att du hatar mej ..




Övriga genrer av Kaxig
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-01 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaxig
Kaxig