Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke bara



En tändsticka
är början till värmen
i mitt hus,
men din kärlek
värmer hela
mitt liv!




Fri vers av Manuela
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-03-01 13:53



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Så värmande sammanfattnig. Vackert!
2007-03-04

  Bodil Sandberg
En underbart vacker tanke som kom till dig...tack för att du förde den vidare till mig också...!
2007-03-03

  Micael Axelsson
Vilken härlig defination på Värme.... det är ju så sant... *njuter av Värmen*
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra