Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jagönskarjagvorestörstbästochvackrast.nu


fuckit.se



skriv något smart
tv.nu
skriv något tankeväckande
skaffaettliv.com


du är någon annans alias
aldrig förr
alltid senare

du sjunger ikapp med regnet
du är snöflingorna
hon fångar i sin mun

hon är våldtagen
hitta.se
men han var iallafall snygg och rik
moderaterna.se


jag vill bli kändis
imdb.com
free6.com


du är någon annans virtuella fantasi
jack me off to the groove



skriv något smart
piratebay.org
skriv något tankeväckande
mininova.org


du dansar ikapp med tiden
hon är ditt paraply
du skriver enstaka meningar i marginalen
på dina böcker
med ett språk
du inte lärt dig än


håll handen i happyland
poeter.se
flasha dina framgångar
stayfriends.se


skriv något smart
skriv något tankeväckande





Fri vers av jeremy
Läst 710 gånger
Publicerad 2007-03-01 15:16



Bookmark and Share


  Cicki
Fattar typ noll, men fastnar ändå i den.. smart sagt eller nåt.. *funderar*
2007-07-24

  Childlike Wild
ovanlig, men I like
2007-03-01

  Ulf Popeno
Hehe, den här gillar jag.
Fast i vissa ställen är den för uppenbar och väcker kanske inte så mycket tankeknölarna som jag skulle vilja.
Lite mer fyndiga ordvändningar och den hade varit perfekt.
2007-03-01

  Johannes
Jag tänker på fight club av någon anledning...

Därmed sagt; väldigt, väldigt bra... du är alltid läsvärd men nu känns det som du prickade lite extra mitt i prick.

Underbart flyt... och allmänt skitbra helt enkelt.


\"skriv något smart
skriv något tankeväckande\"

I think you just did my friend.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy