Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ångrar mig inte, men hjärtat har inte riktigt vant sig än.


När jag vill tillbaka i din famn

När jag söker mig tillbaka till din famn

finner jag den sluten

någon annan vilar pannan mot ditt bröst

 

Så när hjärtat vill börja slåss för det som är mitt

får jag stilla dess vrede

famnen är inte längre min att längta efter

 

 




Övriga genrer av Mareld
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-03-01 18:51



Bookmark and Share


  stella
Sorgset vacker text!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld