Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Test

som gatstenar låg hundar
gathundar
trampade på dom

äger inte city
city äger inte

ingen vågar
komma ända hit
så nära

läppar spikar
spikar fast
skuggan
i betongen

trampar på dom
äger inte city
kom ända hit

kom ändå hit
och skuggboxas
med en halvladdad näve
och snodda fraser
och halvrökta cigg
med läppstift på
och gathundar
och gathyndor
och horor
och kärlek
och limpåsar
och shotgun weddings
och en doft av någon annanstans
hundar
kärlek
vardagshat
testa
gadda
älska i skenet av trasiga gatlampor
och någon släpper in mörkret
genom en nyöppnad balkongdörr
och delar med sig av sina lånade
fraser från en rippad skiva
och det är party




Fri vers av archibald
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-01 19:43



Bookmark and Share


  irenecbcn
underbar kontinental känsla som bara maja i majorna kan förstå...?För inte var den rapig...snarare rapp-ig!
2007-07-09

    Noyle
Stadsdikt. Jag kan riktigt känna smutsen. Bra skriven, kändes lite rapig.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald