Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen jag började längta efter dig

 

Alla önskningar jag hade igår

Är försvunnen idag

Alla böner jag bad igår

Är obesvarade idag

Jag är rik på ingenting

Allt jag ägde igår skänkte jag åt de fattiga

Som önskade mig lycka.

Allt som är kvar av mig är askan av min ungdom

Förfärlig var lågan som brände ner mig.

När jag blundar finns han framför mig

Alla dessa tankar för honom givna

Inga för alla andra idag.

 

Kall och dyster blev mitt hjärta

Sen jag började längta efter dig.




Fri vers av Nanno
Läst 689 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-01 22:32



Bookmark and Share


  Manal
dina ord bildar magi..
2008-03-23

  issac.a.m
längtan ,saknaden som formas under dina händer gör att
askan av din ungdom tänder en eld som aldrig kan försvinna
mycket vackert
2007-03-02

  Lasseman VIP
Du skriver så bra om kärlek och saknad..tack
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno