Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vibrerar inuti

en vibrerande människa är du
och jag också
fast osynligt för
det vibrerar inuti
och utanpå ger ansiktet sken av stillestånd

hörde förresten ett radioprogram om en tjej som var döv-stum och blind
om alla aktiviteter det fanns för henne
hon målade, spelade piano och allt möjligt
och hon skrev säkert dikter fast hon aldrig hört eller uttalat ord


oförmögen men ändå förmögen

och så lilla jag

förmögen men oförmögen







Fri vers av Arwen
Läst 658 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-02 00:09



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Snyggt!hade missat den här
du uttrycker dig jävligt skönt och säkert
2007-03-11

  Ronny Berk
den blinde pianisten med det absoluta gehöret...bildkonstnären som hade svårt att hålla sig inom ramarna... och diktaren som skrev....läsvärt..ja..
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen