Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

 

 

Vingklippt.....

själsligt stympad

Slit av mig en arm

riv ut hjärtat ur

min kropp

 

~bryr mig inte~

 

Ni har ändå

tagit ifrån mig

det käraste jag har

och då kan ni

likaväl

avsluta

det ni påbörjat

 

~ta fram saxen~

 

Jag har

tappat bort

det vackra jag

hittat i mig

själv

 

~inspirationen~




Fri vers av nettizen
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-03-02 11:37



Bookmark and Share


  Thommy
Vad kan ha hänt med ditt så annars glada lynne? Sorlig text, och vackert skrivet.
2007-03-02

    Lindizz
sorgset,...berörade text...sänder dig en *stor kram*
2007-03-02

    ej medlem längre
Skicka denna till JoF! Jag är säker på att det handlar om det!
Men ack så vackert skrivet! Igen!
Kram
2007-03-02

  Gawain VIP
*Aj*

Vadan detta bittra svårmod; är första frågan som studsar mot svålens insida..
Snyggt formulerat, men ack så vemodigt svart. Vackert svart, på nåt sätt...
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen