Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN BLODRÖDA SVANEN

Den blodröda svanen

En vit svan
sträcker ut
sin vita vingar
över det
landskap
din kropp
Förmedlar

Små vattendroppar
får min själ
att fälla de blad
som åtrån
Ger

De vingar av
salighet
Finns i mitt
Hjärta
den svan som
sträcktes ut
blev alldeles
Blodröd

Mr G























Fri vers av Mr G
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-03-02 14:23



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Mycket fin text, så mycket känslor och metaforer...
2007-03-05

    Josse G
En vacker dikt
Mycket fin

JossG
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G