Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmmm... snart är den här... våren


Våraning



Att se flingorna leka tafatt
I lyktans sken en mörk vinternatt
Lockar helt visst till skratt
Man kan bli alldeles matt

De virvlar runt alldeles yra
Djupt i skogen sover en myra
Naturen har gått till vila
snart kommer regnat ner strila

Våren väcker naturen upp
På morgonen kan man bli väckt av en tupp
Känna vårblommor dofta
Bara använda en kofta

Höra småfåglar kvittra hysteriskt
Man kan bli alldeles kolerisk
Känna saven stiga i kroppen
Livet blir helt visst alldeles toppen

22/2-07






Fri vers av Solgladje
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje