Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippan

 

 

I en dag av blodad tand

blandad

där sorg och glädje

gått hand i hand

 

Vemod och ledsenhet

Smeker du bort 

med din gladlynthet

 

Sårade känslor och

du är där med plåsterlådan

Tar brandsläckaren

till eldssvådan

 

Du är min klippa

när det stormar och

vinden viner

Mina solglasögon

när solen skiner

 

Vad jag gjort för att

dig förtjäna

vet jag ej

Men jag vet att jag älskar

Dej

 

~gränslöst~ 




Fri vers av nettizen
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-03-02 18:56



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Såååå vacker, känns igen som att läsa ett de ja vu! bokmärkessparar den och ger den en applåd!
2007-03-03

  Lilla My* VIP
Det är skönt när man finner klippan att vila sig tryggt emot**
Härlig text**
2007-03-02

    ej medlem längre
Ömt skrivet om hjärtevännen!
Vacker!
2007-03-02

  Ronny Berk
den äkta kärleken... på avstånd men så nära... gränslös ....
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen