Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel

 

 

Solen sken

idag

Vårens annalkande vind

värmde min

vinterfrusna kind

 

Kände åter

flyttnerverna dra

i mig

 

I takt med det

ökande droppandet

från taket

Rannsakande känslor

öppet och naket

 

Det börjar bli dags

Vändpunkten är nära nu

vägen når sitt slut 

Dags för 

Livsavgörande beslut

 

I mitt sinne har jag redan

börjat packa 




Fri vers av nettizen
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-02 19:43



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Underbart att läsa, tänk vad kärlek gör med oss!!*fnitter*
Tänker tillbaka på i April när jag flyttade med min bliviande make upp till 08-området (vi gifter oss i Maj). Trodde jag skulle förbli en Smålänning hela livet, tack och lov blev det inte så*skiner brett*
2007-03-03

    ej medlem längre
Ja, kommer man i en korsning så måste man välja väg och har man förmånen att redan ha en vägbeskrivning så underlättar det ju...*ler*
Fin!
2007-03-02

  Stardust VIP
Ibland står man vid vägval. Man måste välja riktning. Gira lite...
2007-03-02

  Madicken1978
Jätte fin! Du gör mig glad med dina dikter. Kram
2007-03-02

    Lindizz
tycker mycket mycket om din dikt...
2007-03-02

  Ronny Berk
vårvindar smeker kärlekslängtan... vildgässen plogar mot norrskenets land ... vårvindar drar åt sydligare nejder...
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen