Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något.

Något som är långt borta.
Något som jag är rädd för.
Något som jag aldrig ser.
Något som jag aldrig kan stoppa.
Något som du bara vet.
Något som jag kan blunda för.

Något jag vill vara nära.
Något jag vill våga.
Något jag vill se.
Något jag vill stoppa.
Något jag vill veta.
Något jag vill kolla efter.




Övriga genrer av Ylwa Moon
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-03-02 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET