Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och din revolvermani

Med fingrarna dansande över pistolen
hittar du snart knappen och trycker av.

Ännu en kropp kastas iväg som om det vore en
smutsig strumpa upphittad i ett tonårsrum.




Övriga genrer av Noyle
Läst 1089 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-03 17:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt
gillade slutet
2007-08-31

    crapcat
Riktigt bra skrivet. Jag gillar den mycket, speciellt liknelsen med en smutsig strumpa i ett tonårsrum. Fast snälla, ändra \"startknappen\". Jag vet att jag inte är den första som frågar det, men var snäll och gör det! \"Avtryckaren\" är bättre.
2007-08-31

  ordterroristen
även jag reagerar över ordvalet; startknapp - intressant..
2007-08-30

    ej medlem längre
borde snarare kallas stoppknapp
istället för startknapp.

scary.
2007-08-30

  thyme
älskar det här.
2007-08-29

  Julia Eiksson
trovärdigt smutsigt och kännslokall.
2007-07-25

  ettjag
komisk med tyvärr sann. BRA!
2007-07-12

    Caprice <3,
Den sorgliga sanningen i korthet
Skrämmande
*applåder*
2007-06-10

    Livia.W
Jag fick läsa om den flera gånger, den var så rak, så stark, sådär pang poff, rätt i ansiktet. Avslutningen var häftig!
2007-06-07

    RivQah
det här var ju helt perfekt och jag bara älskar den
är helt kär i titeln också
2007-04-17

    bottle of pop
den är så bra!
2007-03-27

  Amina
wosh vad bra!! Mitt i prick liksom. Säger så mycket med så lite.
Bra!!
2007-03-26

    Miranda_singer
den tog en raakt i hjärtat!
ja blir rörd
2007-03-23

    bottle of pop
\"Du och din revolvermani\" är klart bättre tycker jag.
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Noyle