Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt



Jag har tröttnat
på flottiga läppstift, på läppar utan sår på sår utan ärr
vill sjunka ner mellan nytvättade lakan och vill att doften
ska påminna mig om något, någon
jag önskar jag att kunde se gud i skenet av mitt sneda
stearinljus, jag önskar att jag kunde tro

önskar att någon slog mitt huvud mot spiken utan att
släppa mig med blicken

jag önskar att någon sålde gud på bokrean




Övriga genrer av frostyran
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-03-03 21:19



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En makalöst vacker dikt, fylld med vädjan och längtan. Jag är djupt berörd av dina ord.
2007-03-06

  Mikael Lövkvist
En makalöst vacker dikt, fylld med vädjan och längtan. Jag är djupt berörd av dina ord.
2007-03-06

    Herr Ångest
Bra.. mycket känsla i den här dikten..
frustration o en aning ilska.. mycket bra kryddblandning att ha i dikter...
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran