Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duck

 

 

Som

en ettrig

spottkobra

Med meterlånga

loskor

 

Spyr galla

över alla

som vågar

sig på att tralla

 

annan melodi

 

Måste leva

genom att sno

syre från andra

och genom att

sedan klandra

 

Duckar

och parerar

och konstaterar

Att det är synd

om de trångsynta

för de missar så mycket

av glädjen

i livet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-03-03 22:35



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Sant, och så måste vi andra som är mera accepterande ducka som fanken med för dem ju:(
Stark dikt, gillas!!
*kram*
2007-03-04

  Madjori
Så sant, så sant ...tänkvärd text...
Gillar!
2007-03-03

  Söder
Mycket bra skrivet... Det är synd om de trångsynta... hur funkar de egentligen...
2007-03-03

    Lindizz
starkt och väldigt bra diktat !
2007-03-03

    ej medlem längre
Va härligt med en småilsken dikt av dig! Och så bra skrivet då med kobraloskor och gallaspy....
Någon har förargat dig riktigt duktigt det hörs!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen