Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnurar

 

 

Flyktiga tankar

morgonluften

Rastlöst hjärta

 

~andas~

 

Blickar mot nya mål

längtar det som sker

 

Rediga tankar

Dig

 

 ~ler~

 

Greppbar

Underbar

Det bästa jag har 

Nu 




Fri vers av nettizen
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-03-04 09:08



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Carpe diem, njut vännen, njut!!!
Denna dikt gjorde mig gladare!
*kram*
2007-03-04

  Ronny Berk
\"det bästa har jag nu..\" en tillförsikt med insikt...
2007-03-04

    Lindizz
underbart att läsa, *gillas så skarpt*
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen