Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vanligt ord på mina läppar, i alla fall nu


Tre dagar











































snälla.































Övriga genrer av Sushi
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-03-04 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sushi