Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om saknadens förtärande uppätning inifrån


Måndunkel

 

 

Liksom månen som igår

höljdes i dunkel

känns det i mitt sinne

 

~just nu~

 

Saknaden äter upp mig

inifrån

Som en irriterande liten

igel som suger ut kraften

och glädjen 

 

~just nu~

 

Men så ringer du

och då blir allt bra igen

 

~för en stund ialla fall~

 

Få höra din röst

skänker en smula tröst

 

För en stund ialla fall.... 




Fri vers av nettizen
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-03-04 18:48



Bookmark and Share


  Flöde
Vackert!
2007-03-05

  issac.a.m
vackert... Sååå vackert!
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen