Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt skriven, för en gångsskull kom det ett par vettiga ord ur min lilla hjärna...


Minnesvåg

Minnen
som sköljer över dig som en våg
välter omkull dig
och blottar ditt sanna jag

öppnar dina halvt läkta sår
och strör salt i
som svider
bränner och bryter ned

hjärtat försöker ta sig ut
ur kroppen
upp genom min strupe
jag skriker

Sen minns jag inget mer
Förrän nästa våg
som välter omkull mig
och öppnar mina sår på nytt




Fri vers av kaldorei
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-04 20:44



Bookmark and Share


  Marjavaara
Gud va bra detta var.
Förstår precis och smärtan bara flödar
2009-03-13

  Eline.P
Vacker och mycket sorgsen poesi. Ett gammalt slitet uttryck(jag vet) men faktum är att smärtande sår........kanske inte alltid läker men lindras åtminstone med tiden.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei