Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talangen man har



precis som du sa en gång, att sanningen är lögn och att
vissa lever för att dö
och flickor är dåliga människor, pojkar
flickor är dåliga människor, pojkar

och precis som du sa en gång, att jag -
jag krossar rutorna på backspeglarna för dig älskling!

och såpbubblorna blanka och
små över hela potatislandet
och häxan i stenmuren krossad daim i
handflatan, bara skrik inifrån röda huset
där ute var det ogräs och
bred stam med myror som
jag klippte sönder i tre delar

morrhår mot smalbenen och
sjukhusvita fönsterkarmar

talangen man har och
två av dom kysstes igår






Fri vers av livet
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-03-04 21:49



Bookmark and Share


    lillapoeten
alltså.
(ordbristordbristordbristordbrist)

makalös. jag är i andnöd.
2008-08-21

  verkligen
början är helt grym
sen efter mini stycket
så tycker jag bara att det är ordbajs
iofs riktigt bra ordbajs
men jag kanske har blivit opoetisk
men jag brukar ju älska vad du skriver
det vet du
men detta var inte riktigt lika bra som det brukar vara
2007-03-05

  edvin medvind
Ja, du visar verkligen vilken talang du har i den här. Herregud, vilken fantasi du har!
Jag gillar hur det går över från krossade backspeglar till minnesbilder som är på en gång fina men samtidigt oroväckande.
Favorit.
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet