Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översvallande

 

 

En känsla

starkare än ord

kan beskriva

 

Fylls av en

sån värme

och ömhet

 

Mitt hjärta

svämmar över

av flammande

lågor

 

Vandrar i en

labyrint

av svallvågor

 

Där alla vägar

leder till samma

plats

 

~Dig~ 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-03-04 23:11



Bookmark and Share


  Gawain VIP
En sån labyrint! Där förlorar man sig gärna... :)

Gillar den här, den är så skön!
2007-03-05

  issac.a.m
En känsla starkare än ord
Din inre säger mer än ord..vackert
2007-03-04

    ej medlem längre
Dökär! Det är vad du är....
Och ännu en fin dikt om längtan.
Jättefin med vackra formuleringar...
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen