Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsåskådning

 

 

Som en smyckesten

kring din hals

Skimrande pärla

 

Betraktar

 

Omgivningens hetsiga

livsförnekande tempo

Stress och jäkt

i en aldrig sinande ström

av måsten

 

Glad

 

Sitter tryggt där jag är

Kan betrakta och tacka

 

Lyckostjärnan

som sände Dig

till

Mig 




Fri vers av nettizen
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-03-05 08:44



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
En renodlat vacker dikt som inger en skönt lugn känsla av att vara tillfreds.
2007-03-05

  Söder
En pärla så vacker om lyckan den sköna...
2007-03-05

    Lindizz
åh vad fint ....*ler
2007-03-05

  Ronny Berk
kan konsten att betrakta omvärldens jakt efter tidsbristen ... skimmer av lyckostjärnor... lyskraftigt..
2007-03-05

    sunnanvind
Så vackert om det finaste här i livet...Kärleken!
Bokmärker!
2007-03-05

    ej medlem längre
Ännu en pärla om kärlek....
Fin!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen