Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villigt offerlamm

är jag ett offer
för att jag föll för dig?
eller är det du som blev lidande
då du föll för mig?



jag vet faktiskt inte
förutom att
än idag när jag ser dig
blir jag alldeles matt

är jag ett offer
för jag vill ha dig än
trots att du är någon annans
vill ha mer än en vän


dina ögon så varma berör
sätter min puls ur balans
dina ord mitt innersta förgör
det är som om åren mellan nu och då
aldrig fanns

jag lider av att se dig
ändå längtar jag
tänk vilken dröm för mig
att se dig var dag




Fri vers av Gabrielle
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-03-05 10:36



Bookmark and Share


    Xena
Ibland är det det svåra som frestar
ibland är det vad som är jobbigt som känns skönt
2007-03-05

    hajjag
känns som om den här texten egentligen handlar om attraktion och inte kärlek..dock kan det vara starkare
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle