Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gick en runda på stan framåt kvällningen... träffade en av mina vänner... ... fast frusen på en parksoffa... vi bytte några ord som alltid ...\"skriv den\" sa hon... \"skriv den för min skull...\"


försoffade samtalare...


Birger Jarlen instiftade lagen om kvinnofriden
kungen av alkoholen avskaffade den..

orkar inte leva i laglöst land..
orkar inte leva..

Du måste..
försöka




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 719 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 12:27



Bookmark and Share


    Lillemor
Du gjorde det.
Textens någon
blev lyssnad
på. Titeln manar
oss till handling.
Det finns många
otäcka verkligheter
Bra med nga få rader
uppmärksamma
läsaren om tiden
av eländet
2007-03-05

  Madjori
Många som lever på baksidan, människor som inte har en chans att ta sig ur det.
Tänkvärda ord som gör ont!
2007-03-05

  glittertindra
att aldrig ge upp... alltid fortsätta kämpa för det som är gott...
2007-03-05

  nettizen
Mmm... den bistra verkligheten tyvärr..... för alltför många.
Fint att du belyser, kanske kan väcka en tankeställare hos någon...
2007-03-05

    Maria Malm
Rapport från verkligheten..viktig..
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk