Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tryck 1 och fyrkant

Ringer apoteket, ett gemensamt nummer för hela Sverige
”Du får nu ett antal val: vill du bla bla, tryck 1 och fyrkant,
vill du bla bla, tryck 2 och fyrkant.....vill du bla bla, tryck 8 och fyrkant”
?????????

Väljer en fyrkant
”Nej det har inte skett nån leverans”
”Nej det finns ingen beställning i datorn”
Hjälp!
”Jag ringer till Falun”
??????????

”Nej det finns inget i Falun” (eller ingen?)
Jag ringer apoteket där beställningen lämnades in”
Tack det var dit jag ville från början tack tack tack

Skrap skrap och blädder blädder och mummel mummel
”Jo lappen ligger här. Jo beställningen är gjord
Nej vi vet inte vad som hänt.
Vi ringer till Falun”
??????????

”Nej Falun har gått hem för dan,
men vi har några extra flaskor på hyllan,
vill ni ha dom?”
Ja tack

Vet ni vad jag tror? Gissa vad jag tror?
Att någon har sålt flaskorna på den svarta marknaden
till Vasaloppsåkare och gjort sig en förmögenhet
medan den lilla pensionären satt i sin lilla lägenhet
vid sin lilla telefon och väntade hela dagen
mellan 8 – 16 som överenskommet
på den lilla leveransen
som inte kom
hjälp!




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-05 16:44



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Skickligt att få ner detta till poesi! Gillar poesi som beskriver vardagen.
2007-03-07

  Ronny Berk
mycket välfunnet o trevligt... må sägas... ett fyrkantigt betraktelsesätt av myndighets- och företags utövande... tacka vet jag poeter.. dom talar med närvarokänsla...välfunnet.. ja
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP