Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and to see me made her awful sad and to touch me made her awful sad and to see me made her awful and to touch me made her awful


släpper du nåt så kommer det aldrig tillbaka (sailorboy)



KOM TILLBAKA OCH SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG
kom tillbaka och säg att de sju haven bara var
fem utan mig kom tillbaka och säg att
du är löven på båtarna i dammen kom tillbaka och
kalla mig din high school-sweetheart igen

är vågorna fortfarande våta och
does frankie still say relax

en båt utan segel en
båt utan segel en båt
utan segel en båt utan
segel en båt utan segel en






båt utan segel en dag utan dig






Fri vers av livet
Läst 725 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 01:23



Bookmark and Share


  enaning
sweet
2007-09-01

  jennie.
vacker.
2007-06-17

  fannen
hur skriver man sådär. Hur skriver man sådär. Mer intuision än logik. Du är nog en ända sanna ibland oss.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet