Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan som stiger



Att bara vara där
mitt i det varma omslutande så mjuka
Jag vill leka

I vatten som rör vid min hud
når in i mig
tar mig till platser jag ännu inte känt

En ström anings virvlande
och jag fångar bubblan som stiger

Oändligt sakta formar sig min mun
in i sitt första andetag
Jag andas jag lever jag är




Fri vers av trampavatten
Läst 556 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-05 19:48



Bookmark and Share


  Howlit
... Jag andas
Jag levar
Jag är....

Nu slår det igen....


Tack
/M
2007-03-07

  Cris
ooh.. för mig en födelse
det behöver ju inte vara ett barn
utan något nytt som kommer
snyggt
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

trampavatten
trampavatten