Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trogen

 

Trogen sitt hjärta

hopplös att leva med




Fri vers av Albert
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-05 22:28



Bookmark and Share


  albertina
Så enkelt så sant. Du är smart du=)
2007-07-24

  Marita Persson
Hur visste du det? ;-)
2007-07-18

  Bjarne Nordbö
Den här var så mitt i prick det kan bli. Applåd.
2007-07-07

  danshäxan
Hej!
Jag är mållös.... / :-) Danshäxan


Trogen




Trogen sitt hjärta

hopplös att leva med (den här dikten är helt perfekt...)
(passar mig precis.... kort tydlig rakt på stark och rätt)
2007-06-27

  Skosnöret
PERFEKT!

AH!

FULLÄNDAT!

(Applåder, Albert, applåder!)
2007-03-08

  Rosmarin
eller är det hjärtat som är hopplöst att leva med...kanske dags för en känslomässig pacemaker?
2007-03-06

  minette
har du problem med trohet,,hehe?
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert