Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vill !

och jag vill blåsa
löven ur
höstens alla gömmor.

åka fram med
vinden
i håret,
på mormors
cykel som en gång var
rosa.

och jag vill
göra snöänglar
till mina tår
ej känns.

och jag vill kramas
tills mina
ärmar domnar.




Fri vers av Isabella
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-03-05 22:39



Bookmark and Share


    eva m h
Liv liv liv!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella