Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5/3-07 är denna skriven. Så mycket känslor.. Skrivit om flera saker i samma dikt, eller text kanske jag ska skriva.. men de hör ändå ihop..


Hatad eller älskad

Hata mig om du vill det
men gör det öppet
Älska mig om du vill det
men tvinga inte mig att älska dig
Var inte falsk
Var öppen med det du känner
men tvinga inte andra att känna som du
Lev ditt liv
så lever jag mitt
Våra liv kommer att korsas
men de behöver inte gå bredvid varandra för det




Fri vers av Cicki
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 23:44



Bookmark and Share


  jeremy
\"Våra liv kommer att korsas
men de behöver inte gå bredvid varandra för det\"

säger väldigt mycket med små medel. sånt gillar jag. mycket.
2007-07-25

    nella
Den här texten gillar jag. Sanning rakt opp och ner.
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki