Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt.....

 

 ~¤~

Hade

velat skriva

nåt vackert

bara för

dig

 ~

Något som kunde

beskriva

 ~

Låta dig få veta

Hur mycket jag älskar dig

~¤~ 

Men du tar andan ur mig

och gör mig stum

 ~¤~

¤Och sen inser jag¤

~¤~ 

att inga ord finns som räcker

för att beskriva det jag känner

Detta är alldeles för stort för

ordbokens förmåga 

 

~*~ 




Fri vers av nettizen
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-06 00:14



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Visst är det irriterande när så vackra ord inte finns!!!
Blir en applådf ör denna dikten!
Känner igen mig så mycket i den.
2007-03-06

  Lilla My* VIP
Riktig kärlek=finns inga bra ord som kan beskriva den riktigt riktiga kärleken!! Måste upplevas**
2007-03-06

    eva m h
\"Så säg det med ett leende och med en glimt i ögonvrån....\"
2007-03-06

    sunnanvind
KÄRLEK låååånga vägar!!!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen