Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bitterhet och svartsjuka som alltid förlorar i slutändan ändå


Föralldel

 

 

Snön faller igen

i stora sjok

 

Gör mig inget...

 

Fortsätt fall du

Din tid är ändå

uträknad

 

Solens värme och

envishet

Sträcker sig längre

än kylans isiga vindar

 

Så fall du

För utan att du är

medveten om det

Förblindad som du är

av din egen

sura bitterhet

 

Så faller du på ditt

eget grepp

Tillslut....

 

Så föralldel......

 

Fortsätt falla

mig gör det inget 




Fri vers av nettizen
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-03-06 07:13



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Ja det bästa sättet att inte bli bitter är att nonchalera kylan så den inte får fäste!!:)
Gillas!
2007-03-06

    ej medlem längre
Mycket fin text!
2007-03-06

  Jessica B
Den var bra.
Fint skrivet.
2007-03-06

  Ronny Berk
\"kylans isiga vindar\" trängtar efter vårens frodiga smältvatten.. Du berör...
2007-03-06

    sunnanvind
Härligt målande text med innehåll som kan tolkas på olika sätt...
Skönt när man kan \'se förbi\' och inte låta det bekomma!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen