Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser ensam

gardinerna
i ditt fönster
med blåklockor
påminner mig om sommar och värme


jag står utanför
det är kallt
jag huttrar
men min blick kan inte slita sig
ni sitter samlade runt köksbordet
ni spelar monopol
dricker varm choklad
skrattar
skojjar
stimmar
*stojjar*

jag fryser ensam
men att gå
finns inte
ibland kastar du en blick
genom välupplyst fönster
ut i mörkret
mot mig

kanske ser du mig
kanske anar du min närvaro
kanske längtar du efter mig
eller så drömmer jag bara

jag fryser
ensam
du är omgiven av kärlek
av värme
av ljus


i mörkret
i kylan
i nattens stillhet
står jag

fryser ensam




Fri vers av Gabrielle
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-03-06 08:35



Bookmark and Share


  Stardust VIP
Så sorgligt, ödsligt. Ta för dig! Ring på!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle